Saturday, 14 December 2013

Selfie kultur

 photo Fotografiden14-12-13kl11053_zps5508ade7.jpg

 

Lige nu sidder jeg på mit arbejde og keder mig lidt, har skrevet et par hunderede ord på min srp, og nu tager jeg en lille pause med en kop grøn te ( fordi det er det eneste de har her… øv er meget mere til ubersød frugt te med massere af sukker og mælk, men idag leger jeg sund, åbenbart ) Til dette indlæg har jeg taget et lille seflie, og vil egenligt gerne drøfte selfie kulturen lidt. uhha!
Især for dem der blogger/instagrammer. Jeg kom til at tænke lidt på det her i går da der var en på facebook der nævnte at det at blogge var lidt narcesistisk, og JA mand selfølgelig er det det ! og er det ikke dejligt?
I en verden hvor hver eneste reklame er fyldt med den ideale kvinde krop og liv. Er det så ikke skønt, at du har muligheden for at påvirke denne krops kultur, at du selv kan sætte dit præg på den ? Det er da dejligt at du har muligheden for at påvirke hvordan i dags skønheds ideal er!
Det kan godt være at jeg er tynd og har langt hår og for det meste passer ind i den "nogle lunde normale ideelle" kategori. Men jeg er mildest talt vampyr blålig, glimter i sollyset bleg, og jeg elsker det! Jeg foretrækker mig selv som bleg, mit ansigt ser helt forkert ud når jeg får sol. Jeg har endda på et tidspunkt affarvet mine øjenbryn og haft helt hvidt hår fordi jeg synes tanken om at være albino agtigt var appelerende.
Jeg siger egenligt bare, at hvad er der i bunden galt i at være lidt narcissistisk? ( bare det ikke går så vidt som en narcissistisk personligheds forstyrrelse, som er en rigtig lidelse vil jeg lige pointere) For det er jo i grunden slet ikke narcissistiske, det er jo bare dig der erkender at "fuck idag der ser jeg faktisk ret nice ud", og det er da klart at man gerne vil dele det med andre, for det er jo fantastisk!

øh hep det var lige et par tanker om selfie kulturen…. Jeg vil lige opfordre alle der læser dette, mand, kvinde, kat. Til at lægge et lækkert billede op af dem selv, fordi du fortjener at føle dig lækker og det er din pligt at dele denne lækkerhed med andre! yes ..
--
A little bit about selflies, because they are wonderful, and there is nothing wrong with taking a picture of your self when you think you look slamming! okay :) 

go take a picture now, because the world deserves to see your beautiful face okay xx

2 comments :

  1. hæhhæhhh elsker dit syn på dette :D egentlig er det jo bare fucking fantastisk, at vi alle bare elsker os selv ! hellere det end det modsatte da ! dejligt at folk er lidt selvglade - det viser bare at de har det godt med sig selv :-)

    ReplyDelete
  2. JA det er jo mega fantastisk :D jeg vil hellere være i en kultur hvor alle har det godt med dem selv, end en hvor man synes at man ikke helt er god nok ! selfie kultur for the win ;)

    ReplyDelete