Tuesday, 25 February 2014

What i got in Prauge

 photo prag04_zpse4f6ebdc.jpg photo prag01_zps65aeb741.jpg photo prag03_zps74831a08.jpg photo prag05_zps62da88eb.jpg Her er nogle af de ting jeg fik købt hjem fra min lille miniferie i Prag, jeg kan kun anbefale byen Prag, det er en af de smukkeste byer jeg nogle side har været i, bare man husker at kigge op. Over alle butikker selv Mcdonalds, er der de smukkeste farverige bygninger.
Den ting jeg nok er glades for, er den lille røde kalender, hvor jeg hverdag kan skrive ned hvordan jeg har haft det, jeg er igang med et psykolog forløb og føler virkelig at kalenderen hjælper med at minde mig om at være positiv og ikke lade mig opsluge af det negative.
I morgen skal jeg til åbenthus på KEA hvor jeg overvejer at starte efter jeg er færdig med gymnasiet.
--
These are a few of the things i bought on my mini holiday to Prague, I can only recommend the city Prague it is very beautiful especially if you remember to look up at the amazing buildings! The thing I am most happy about is properly my little red calendar, I can write down my thoughts and it reminds me to look positively on everyday and not be stuck in all the negative stuff.

2 comments :

 1. Jeg håber dit projekt med at være positiv lykkes :) Kunne du måske lave en guide til, hvordan man laver et slideshow med billeder i et indlæg?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Frida, tak :) kan ikke lavet en rigtig "guide" til det, for det er faktisk igennem en anden hjemmeside jeg laver dem, hvor man skal ansøge om at være medlem. Men jeg kan godt lave et lille indlæg omkring det, da der er flere der har spurgt :) xx

   Delete