Tuesday, 18 March 2014

Du er en sær unge

 photo fairy01_zps227916ec.jpg photo fairy02_zpsb75ebced.jpg

Der er mange der ikke rigtig kan lide klokkeblomst i PeterPan, især når hun er sur på Wendy, hun virker meget selvisk og næsten ond. Men Klokkeblomst er ikke ond, klokkeblomst er bare en fe og feer kun rumme en følelse af gangen. Så når klokkeblomst er jaloux, er det den eneste følelse hun føler og derfor er den ekstra stærk, og samtidigt når hun elsker Peter pan, er hun helt fuldstændig væk i ham.

På det seneste har jeg været meget opmærksom på hvem jeg egenligt er som person, og hvad der gør mig glad.
Der er kun et par måneder tilbage af gymnasiet, et sted hvor jeg på et eller andet tidspunkt er blevet lidt væk fra mig selv. Det er som om jeg har tabt hvem jeg egenligt er, og nu prøver jeg ihærdigt at finde mig igen.
Jeg vil ikke lyve og sige at gymnasiet har været hvad jeg forstillede mig det skulle være, gymnasiet har for mig været en kamp, og en trist en af slagsen.
Det kan være så svært at være sig selv når man er utilpas, jeg indser nu, at det at jeg har prøvet at passe ind, har bare gjort det hele meget værre.
Når man spiller skuespil mister man lidt en del af sig selv, og tilsidst kan det være svært at komme tilbage til hvem man egenligt var, samtidigt med at ens maske krakelere mere og mere.

Jeg kan ikke rigtig gå til fester mere, jeg kan ikke drikke, jeg har det svært når der er mange mennesker, jeg kan ikke overskue situationer hvor planer pludseligt bliver ændret.
Jeg tror at alle disse ting kommer som konsekvens af at jeg ikke har været helt mig selv, og nu er det hulens svært at gøre det jeg faktisk har lyst til.
Men jeg prøver og de her billeder er lidt en del af det, for jeg elsker at tage denne her slags billeder, jeg elsker at drømme mig væk, jeg elsker at være sær.
For det at være finurlig giver frihed. Det at være et sært barn og være hende den lidt mærkelige, gør det muligt for mig at udleve hvem jeg egenligt er, og gøre lige hvad jeg har lyst til. For hvis jeg alligevel er hende den sære, er der ingen forventning om at jeg skal være som de andre.


Det er lang tid siden jeg har taget denne her slags billeder, de billeder jeg er aller mest stolt af er dem hvor jeg har et skib oven på hovedet, jeg bliver helt varm i maven når jeg kigger på dem. For den person på billedet er ikke mig, hun er magisk, hun kommer fra en anden verden og ved at kigge på billedet kan man danne historier om hendes utrolige verden.
Nu vil jeg slutte af med faktisk at vise et af billederne, for de er flotte og jeg er stolt, nu vil jeg lave mig en kop te og måske tegne lidt.
 photo done01_zps3dc960b8.jpg

3 comments :

  1. Det er nogle helt vildt flotte billeder, Alice!

    ReplyDelete
  2. Du er virkelig smuk på en meget alfe-agtig måde!

    Lærke
    www.enestund.squarespace.com

    ReplyDelete