Tuesday, 17 February 2015

uddannelse

 photo hejhej_zpsdldat9ro.jpgDe sidste mange uger har jeg tænk meget over min uddannelse, og om den tvivlsomhed der opstår når man starter på en ny uddannelse, som man ikke er helt vild med.
Jeg var bestemt ikke vild med at gå på gymnasiet, men det var bare noget der skulle overstås, nu havde jeg trods alt gået der i over to år, så det virkede bare lidt dumt ikke at få den forbandede hue.
Men nu går jeg på en uddannelse, hvor jeg selv har valgt hvad det er jeg laver, det er 100 procent mit eget valg, og derfor synes jeg også bare det er så meget sværere, når det ikke lever op til de forventninger man har haft til undervisningen.
Jeg går på KEA som design teknolog med fokus på marketing. Jeg synes marketing er interessant, men jeg går med en mave fornemmelse af at jeg ville få så meget mere ud af en mere grafisk uddannelse, jeg føler ikke jeg får udfordret mit talent, men mere at jeg bare får en masse information smidt i hovedet.
Tvivlen opstår når jeg ved at det ikke er en særlig lang uddannelse ( 2år ) så det ville være godt at ha den i rygsækken og få den overstået. Men samtidigt er jeg træt af ting der bare skal overstås, ligesom gymnasiet bare skulle overstås.
Skal man så stoppe på uddannelsen nu og starte på noget andet? eller skal man blive ved få den uddannelse, også kunne arbejde videre derfra når man er færdig? Nu flere uddannelser nu bedre ? eller hvad ? …
 

3 comments :

  1. This look is awesome!

    fridaynightstyle.com

    ReplyDelete
  2. I say cut your losses and go for what you want. I made the mistake of completing a course and I got nowhere in the ened

    ReplyDelete