Sunday, 26 January 2014

NEW

 photo goingred_zps649420df.jpg
Ude med min nye jakke og noget andet nyt, wow stor ændring i hår fronten, synes det andet var ved at være lidt kedeligt og ville ikke være helt lys igen, så tænkte jeg lige kunne prøve rød af.
I dag har jeg fødselsdag og skal bare hygge med min kæreste og familie og spise cheesecake.

--
Out and about in my new coat, and something else is new, my haaair! i thought it was getting a bit boring so i went ginger! 
today is my birthday so a am eating cake with my boyfriend and family.

 

7 comments :

 1. Stort tillykke med fødselsdagen!!! :D
  Og hvor er både frakke og hår bare fint. En virkelig modig farve - men du rocker den!

  ReplyDelete
 2. Tillykke med fødselsdagen, og du rocker virkelig den hårfarve!!

  ReplyDelete
 3. tak er rigtig glad for jakken, håret skal jeg lige venne mig til, plejer at gå i panik omkring ved denne tid og bare farve det tilbage, men vil se om jeg ikke kan beholde det, vil gerne prøve noget nyt ;)

  ReplyDelete
 4. Super sød jakke, men ved du egentligt hvad der bliver mode i sko til foråret, og hvilke sko foretrækker du som forårssko i 2014??

  ReplyDelete
 5. Super sød jakke - elsker den. Men ved du egentligt hvad der bliver mode i sko til foråret og hvilke sko til foråret kommer du til at gå i??

  ReplyDelete
 6. Jeg er måske ikke den største ekspert, men siden der har været ekstrem sneaker hype hele sidste år, så tror jeg den trend fortætte. måske med flere hightop sneaks da de ikke har været så meget i fokus endnu og de ville være en god overgangs sko fra vinter til forår. :) selv har jeg kigget på et par hvide nogle med guld detaljer fra nelly som nok lander hjemme hos mig næste måned ;)

  ReplyDelete