Sunday, 21 September 2014

10 things you didn't know about me

 photo happy_zpsf130e18c.jpg
Jeg blev inspireret af Amalie fra "i begyndelsen af maj" s fine indlæg 20 things you didn't know about me (positiv)  til at lave et af samme slags. Jeg synes det var så fint og forfriskende at få et indblik i hvad man godt kan lide ved sig selv, om det så er ens måde at tænke på, ens kvindelige former, eller talenter. Det er både dejligt for en som læser at læse, og for skribenten at tænke lidt ekstra over.

#1 - Jeg har et meget barneligt og åbent sind, jeg bliver meget let begejstret, i min blå bog er et citat jeg ofte siger " waaaaaaooow"

#2 - samtidigt med mit lidt barnelige sind, er jeg meget logisk, hvilke kan lyde som en lidt mærkelig blanding. Men det gør egenligt bare at jeg ikke har så mange fordomme, for ligesom et barn ser jeg ikke logikken i at noget der ikke vedrøre mig, skulle gå mig på.

#3 - Jeg er glad for min krop, jeg har før som mange andre unge piger set meget kritisk på min egen krop, men jeg har med tiden lært hvor heldig jeg er at havde en krop der fungere, en krop der kan bære mig steder hen, og hvor ligegyldigt det er om man har mellemrum i mellem benene eller de andre skøre tendenser.

# 4 - Jeg synes selv jeg har den bedste humor i verden, min humor er eget stille og ret sær, men jeg bliver virkeligt stolt når jeg laver et indlæg hvor min humor skinner igennem, fx. det hvor jeg viser jer mit værelse, og det sidste billede er dette.
 photo maroom6_zps83915cb0.jpg

# 5 - min kreativitet kan både være meget spontan eller meget struktureret. mine billeder og private kreative ting er ofte en ide jeg får og derefter bare MÅ fører ud i livet, og det med det samme! Men min kreativitet fungere også rigtigt godt i et klasseværelse hvor jeg nyder at jeg kan afprøve mine ever i emner jeg ikke selv ville ha fundet på, og derefter kunne se at jeg bliver bedere.

# 6 - Jeg føler mig så utrolig heldig at jeg har fundet den sødeste veninde i verden, der virkelig forstår hvordan ting foregår i mit hoved, vi er så forskellige men på samme tid virkelig ens, og idag flytter jeg sammen med hende.

# 7 - Jeg har arbejdet rigtig hårdt på at komme over en depression, jeg vil ikke sige at jeg er 100% ovre det, for jeg hviler stadig meget tungt på hjælpen fra mine piller, men jeg er virkelig blevet et andet menneske, et menneske jeg godt kan lide.

# 8 - Jeg er ikke bange for at sige nej, jeg hviler meget i mig selv og går ikke med til noget jeg ikke vil, om det så er at tage i byen, eller cykle 20 km op ad bakke. nej tak, jeg bestemmer selv.

# 9 - Jeg har ikke noget imod at være alene, jeg tror på at det at man kan nyde sit eget selvskab gør at man i sidste ende også er bedre når man er sammen med andre.

# 10 - Jeg elsker dyr, jeg bliver ofte meget såret hvis et dyr ikke vil snakke med mig, men har også rigtig stor respekt for dem, og kan blive meget forarget og sur på folk der ikke respektere dyr.


Det var så 10 positive ting om mig og mit liv, jeg opfordre til at i selv laver sådan en liste, og sætter lidt pris på jer selv og hvorfor i er noget helt særligt :) og i er meget velkommne til at skrive nogle af grundende i kommentarfeltet xx

1 comment :

  1. Dejligt indlæg, og nogen lidt sjove ting, om dig! :)

    Knus
    www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

    ReplyDelete