Thursday, 6 February 2014

Lidt svært

 photo Fotografiden06-02-14kl1432_zps1e9925fe.jpg
Havde skrevet en meget lang og melodramatisk tekst om livet på gymnasiet, brugt en masse metafore og smukke ordspil. Men lige pludseligt forsvant den. Så nu sidder jeg her og har ikke lyst til at skrive det hele om, men har samtidigt stadig lyst til at skrive omkring dette emne fordi jeg ved der er mange der sidder i samme situation.

Jeg føler mig som en hund der bare gerne vil ud og løbe, løbe og løbe indtil den bare fysisk ikke kan mere, men hunden sidder i et lille bur. Godt nok et behageligt bur med puder og mad. men det er dog stadig et bur. og tilsidst når lågen endeligt bliver åbnet er jeg bange for hunden ikke har lyst til at løbe mere, eller kan.

Jeg tænker tit over hvorfor jeg er som jeg er, hvordan man bliver som man er. At det er mærkeligt at man kan ønske at man var anderledes, men man bare ikke lader til at kunne ændre på det.
Jeg prøver at blive bedere til at mærke hvem jeg egenligt er, hvad der faktisk gør mig glad og ikke hvad jeg tror vil gøre mig glad. Jeg skal til Prag om nogle dage og det er en party tur, jeg har ikke været fuld i næsten 3 måneder, jeg bryder mig ikke specielt om at drikke, hvorfor har jeg meldt mig til denne tur ? Fordi jeg tror den vil gøre mig glad, og måske vil den.  Måske vil jeg bare ha flotte virgin drinks, købe tøj, og besøge Mucha museet... fordi sådan er jeg. Jeg håber det bliver en blanding og at jeg kan være med.

Nu kom det ikke engang til at handle så meget om gymnasiet, men mere bare hvad jeg går og grubler over. skidt pyt.
--

I am trying to figure out who i really am, and not just keep doing things that I think I will enjoy because other people enjoy them. But do things that I really will enjoy and be happy about.

1 comment :

  1. Du er så smuk og klog og dygtig - du skal nok finde ud af det hele ... bare vid at vi alle sammen føler os rodløse i perioder ...

    ReplyDelete