Thursday, 6 February 2014

SHEINSIDE

Det kan godt være jeg ikke rigtig så flere lomme penge denne måned ( har faktisk stadig lomme penge men de skal bruges i Prag)  Men jeg kan stadig bruge en halv time eller to på at kigge på tøj på nettet. Der er et eller andet tilfredsstillende ved at ligge alle de ting man ønsker sig i kurven også bare lukke vinduet ned, uden at ha brugt en krone.
Jeg har på det seneste kigget lidt meget inde på hjemmesiden Sheinside.com som er meget billig, det skulle godt nok ikke være den bedste kvalitet men til de få kroner så er det til at tilgive.
jeg har samlet en lille bunke af de ting jeg ønsker mig derfra i øjeblikket, som højst sansyneligt sniger sig hjem til mig i næste måned...

--

I may have used up all my clothes allowence this month all ready ( not really true but i am going to Prague in a few days and i need the money there)  but i still like to check out webshops and there is just something satisfying about putting all the things you want in the basket and then closeing the window without using a single coin.
Lately i have been looking allot at the page Sheinside.com that is very cheep, and has some cool designs, the quality might not be great but what can you expect at those prices :) 
I think that next month some of these things will be arriving at my door ... xx

No comments :

Post a Comment